Onze werkwijze

1. Kennismaking
Als u interesse heeft getoond in onze producten, word er veelal een afspraak ingepland bij u op locatie. Één van onze adviseurs kan u vervolgens alles vertellen over de gewenste producten. Uitgaande van uw wensen gecombineerd met deskundig en technisch advies brengt de adviseur geheel kosteloos een offerte uit tegen een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding.

2. Samenwerking
Wanneer de Offerte door u akkoord is bevonden, word er een koopovereenkomst opgesteld. Hierin word exact vermeldt welke producten door u afgenomen worden, welke indelingen, kleurstellingen en uiteraard voor welke totaalprijs de werkzaamheden verricht worden.

3. Inmeten
Na het opstellen van de overeenkomst worden de gevelvullende elementen vakkundig ingemeten. Dit gebeurd door een ervaren monteur, deze zal in de regel samen met één of meerdere collega's ook de door u bestelde gevelvullende elementen monteren. De maten worden nauwkeurig opgemeten, tot op de milimeter nauwkeurig. Tijdens het inmeten worden de indelingen, kleurstellingen en draairichtingen ook nogmaals besproken.   

4. Opdrachtbevestiging
Na het inmeten ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging, hierin vind u alle tekeningen van de door u bestelde gevelvullende elementen met de door ons opgenomen maatvoeringen. Eventuele wijzigingen tenopzichte van de koopovereenkomst en het inmeten vind u ook in deze bevestiging. Ook vind u hier alle technische gegevens, kleurstellingen, draairichtingen, breedtematen van draaidelen en alle overige materialen welke geleverd en gemonteerd zullen gaan worden.

5. Productie
Na het akkoord geven op de opdrachtbevestiging door u als nieuwe klant, worden de gevelvullende elementen in bestelling genomen. Circa 2/3 weken later zullen de elementen klaar zijn (mits dit standaard kleurstellingen betreffen).

6.
Montage
Het is zo ver de door u bestelde producten worden geleverd en gemonteerd. Uiteraard is er in overleg met u een passende datum tot stand gekomen. Alles valt en staat nu met de Montage, hier moet alle zorg aan besteed worden, zowel aan het slopen als het herplaatsen en de afwerking. Proline Design beschikt over monteurs die al jaren vakbekwaam met hun vak bezig zijn, tevens worden onze monteurs geregeld bijgeschoold. 

7. Oplevering
Na de montage word door één van adviseurs/monteurs samen met u nagelopen of alle gevelvullende elementen naar wens gemonteerd zijn. Dit word vervolgens afgetekend bij akkoord.

8. Service en Garantie
Na de montage kunt u altijd een beroep doen op onze service en uitgebreide Garanties.

Kozijnen financieren?

Vanaf € 49 ,- per maand,
uw woning compleet gerenoveerd met het

Kozijnplan

Grote voordelen:

 • Top kwaliteit
 • Energiebesparend
 • Geen onderhoudskosten
 • 10 jaar garantie
 • Plaatsing in heel Nederland
 • Scherpe prijzen

Klantenervaringen >

 • Mevrouw Roovers

  ’’"Ik ben zeer tevreden met mijn kunststofkozijnen, deuren en kunststof gevelbekleding van Proline Design.,,

  Lees ervaring
 • Familie van Zuilekom

  ’’Wij zijn zeer tevreden over de accurate, vakkundige en vriendelijke manier van werken. Het resultaat is prachtig!,,

  Lees ervaring
 • Familie de Bruin

  ’’Ziet er super uit en ook nog eens voor een scherpe prijs!,,

  Lees ervaring